Najnovšie recenzie zo sekcie Pre najmenších
- viacero vecí ktoré zaujmú dieťa
- Prijemny bavlneny pritulnicek vhodný pre kojencov.
- Veľmi príjemná knižka vhodná do detskej rúčky.
- Kvalitnè prevedenie
- Krásne farby a plno prekvapenì
Trojuholnìkový hranol je užasnou pomôckou pre najmenších. Vďaka všetkému čo obsahuje (motýle, vtáčiky, kvet so zrkadielkom, zajačika) sa ležanie na brušku stáva zábavnejšie. Hranol pre diečatko je ladený v ružovo bielych farbách. Obchod ponùka i hranoly pre chlapcov, ktoré sú tiež veľmi krásne.
Tovar som si objednala, pretože mam dvoch malých vnukov, ktorím myslím, bude milým kamaratom
Vkladali vláčik potešil vnúčatá Je to veľmi vďačná hračka a edukatívna Núti deti rozmýšľať ako správne vkladať objekty
- Krásna hračka aj pre bábätká.
Žiadne
Spokojná
- Veľmi dobre kocky pre dieťatko
- Všetko OK
- Super hračka pře babatka
- Super hračka pre malé deti, ktoré začínajú loziť po zemi
- Prevedenie
- Farebnosť
- Nemá žiadne
Produkt, ktorý mi prišiel je fajn. Pekné, deti boli nadšené a oceňujem, že prišiel už s baterkammi. Sklamalo nás však, že nám prišiel vláčik bez tretieho vagónu, chýba nám prasiatko. Naschvál som objednala s 3 vagónmi a prišiel s dvoma.
príjemný materiál
- knižka vhodná pre najmenších, so zvukom, ľahko sa udržiava, vhodná aj kúpeľa
Bezpečnosť
Výhodná hračka pre malé detičky na zdokonalenie zručnosti
- Veľmi Kvalitne prevedenie
- Krásne balenie
- Nezaujala :( (vek 7 mesiacov)
Veľmi pekná hračka, len ma mrzí, že syna tak nezaujala, stále ho baví viac ovládač
- Roztomilý zajacik s rôznymi zvukmi
Zajačik je skvelý pre ukludnenie a uspatie babatka.. su tam rôzne zvuky ako biely šum, tlkot srdca, príroda a melódie.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »